donderdag 18 juli 2013

Hier zijn we dan...eindelijk!

We zijn nu toch al enkele dagen onderweg, maar het was niet zo simpel om een wifi-punt te vinden...Maar goed, het is nu gelukt :-)
Ondertussen zijn we dus al aangekomen in Östersund, maar we zullen beginnen bij het begin...
Onze 1ste halte was nabij Göteborg. Na een lange, maar 'niet zo vermoeiende' rit, deed het deugd dat de Zweedse zon haar uiterste best deed!
Van daaruit hebben we natuurlijk Göteborg bezocht, wat nog steeds een leuk stadje is. Maar verder hebben we gewoon wat uitgerust van onze reis...en natuurlijk ervoor gezorgd dat Odie het ook een beetje leuk vond!
Op deze camping zijn we 2 nachten gebleven, om daarna door te rijden naar Tällberg (Dalarna). De camping die we bezochten, ligt aan het prachtige Siljan-meer. Dankzij de vriendelijke campingman kregen we een gigantische plaats, met zicht op het water..Super dus!
Van hieruit zijn we even Mora gaan bezoeken. Een klein stadje dat erg toeristisch is, maar waar eigenlijk niks te zien is...Nuja, smaken verschillen!
Gisteren zijn we dan verder noordwaarts vertrokken, naar Östersund. We slapen op een camping in Krokom, op 20km van Östersund zelf. Ook hier hebben we weer een plaatsje aan het water...Veel muggen ook, dat is dan het nadeel ;-)
Vanmorgen zijn we de "Moose Garden" gaan bezoeken! Wat een gigantische beesten! En wat nog leuker is, is dat je er gewoon tussen kan lopen, en ze kan aaien. Om nooit te vergeten dus!
Deze namiddag staat er dan nog een stadsbezoekje op de "planning", en morgen rijden we weer verder. Dan vertrekken we naar Strömsund, waar - eindelijk - het "doel" van onze reis start...de wildernisroute.
Maar eerst nog wat foto's van de voorbije dagen :
2 opmerkingen:

 1. Hej Marissa en Luc,
  Leuk om hier nu bij jullie te lezen. Het eerste dat me opviel Marissa... je haar is er af! Staat je goed. Wat een fijne tent lijkt het me die jullie hebben. Foto 20, wat is die geweldig mooi. Heerlijk om even zoveel foto's te kunnen kijken.
  Tot gauw!
  Groetjes van Peter en mij,
  Gonny
  Hoting

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, goed gedaan al, en vele leuke foto's !!!
  Echt tof !
  Al een geluk dat jullie een grote campingplaats kregen ; ik begon al te twijfelen of dit nu een mammoettanker is, of gewoon een tent inclusief carport ;-)
  Geniet daar nog, en tot het volgende verhaal !

  BeantwoordenVerwijderen